Foto: Hermine Broggel

Als u een evenement organiseert in gemeente De Bilt heeft u een vergunning nodig van de gemeente. Voordat de gemeente de vergunning afgeeft kunnen zij eisen dat er verkeersregelaars worden aangesteld om de veiligheid te garanderen. Stichting Verkeersregelaars De Bilt beschikt over meer dan 25 vrijwilligers die een cursus met goed gevolg hebben afgelegd (en jaarlijks een herinstructie krijgen) en dus met de aanstelling door gemeente bevoegd zijn om voor uw evenement als verkeersregelaars op te treden. Omdat wij als stichting geen winstoogmerk hebben is het veel goedkoper om ons het verkeer te laten regelen dan via een commercieel bedrijf die de beroepsverkeersregelaars levert, zonder dat de kundigheid parten speelt.

Omdat elk evenement verschillend is gaan wij graag met u rond de tafel zitten wat er aan verkeersregelaars nodig is en kunnen u desgewenst ondersteuning bieden bij de aanvraag van de vergunning. De vergoeding die wij er als stichting voor vragen is afhankelijk van hoeveel verkeersregelaars nodig zijn en hoeveel uur onze inzet nodig is.

Enkele voordelen zijn:
VKR De Bilt regelt bij veel evenementen en hebben daardoor veel meer ervaring dan regelaars die slechts 1 maal per jaar een keer een inzet meemaken.
VKR De Bilt verzorgt het complete pakket. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de wettelijke aanstellingen en kledingvoorschriften.
VKR De Bilt hebben de beschikking over porto's en mobilofoons die niet vergunningsvrij zijn. Hierdoor kunnen wij adequaat in contact staan met de regelaars, organisatie en bv. het Rode Kruis.
VKR De Bilt werkt nauw samen met colleg's van de SVW en VKR Traffic. Hierdoor kunnen we ook tijdens grotere evenementen het verkeer beter regelen.
VKR De Bilt kent zijn omgeving als zijn broekzak en kan zodoende veel beter de weggebruikers adviseren tijdens omleidingen.

Interesse? Download dan onderstaand formulier en vul deze zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we tot een gesprek kunnen komen. Naar aanleiding van de afspraken tijdens dat gesprek krijgt u van ons een offerte zodat u precies weet wat u ons naar afloop van het evenement verschuldigd bent en wat u van ons kunt verwachten. Indien een aanvraag indient gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Aanvraagformulier
Het ondertekende aanvraagformulier kunt u per email opsturen naar aanvragen@vkr-debilt.nl> of per post naar Schaerweijdelaan 146 3702GM Zeist. .


Welkom op de website van de Stichting Verkeersregelaars De Bilt. De stichting is opgericht op 19-11-2014 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61908282.

Bij ons kunt u terecht voor het aanvragen van vrijwillige verkeersregelaars ter ondersteuning van uw evenement waar de gemeente een vergunning voor af heeft gegeven en daarin heeft bepaald dat er gebruik dient te worden gemaakt van verkeersregelaars.
Al onze verkeersregelaars beschikken over een geldige aanstelling en zijn zowel binnen als buiten de gemeente De Bilt inzetbaar.

Foto: Hermine Broggel
Wilt u een aanvraag doen voor een inzet van onze verkeersregelaars, kijkt u dan op de pagina aanvragen.

De Stichting Verkeersregelaars De Bilt is ontstaan vanuit een groep verkeersregelaars die voorheen enkel de Avondvierdaagse ondersteunde. Vanuit andere organisaties kwam steeds meer de vraag naar gemotiveerde verkeersregelaars en de vraag of er niet een algemeen aanspreekpunt was. Dit heeft ertoe geleid dat wij nu in 2014 een stichting hebben opgezet als algemeen aanspreek punt voor organisaties en gemeente.

Wij verzorgen op verzoek het gewenst aantal bevoegde regelaars en zorgen dat deze voor het evenement zijn aangesteld.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@vkr-debilt.nl of telefoonnummer 06-457 96 769.
We zijn ook te vinden op Twitter en Facebook

(C)opyright Stichting Verkeersregelaars De Bilt 2014-2015. KvK: 61908282.